zondag 27 september 2009

Haar kleuren zonder het te verven



Op zoek naar een haarkleuring die gezond is voor het haar, die zorgt voor meer intensiteit en ook nog eens lekker ruikt? De laboratoria van L�Oreal Paris introduceren Casting Creme Gloss, een unieke haarkleuring zonder ammoniak, die zorgt voor glanzende, zichtbare nuances.
Technologische doorbraak
Casting Creme Gloss bevat een nieuw alkalisch ingredient, dat minder agressief is dan ammoniak. Desondanks is het in staat om, net als ammoniak, de opperhuid van een haar te openen om de absorptie van kleurstoffen te bevorderen en het op te lichten tot 1 tint. Wanneer de haarkleuring wordt opgebracht ontstaat er een zachte en fruitige geur.
Casting Creme Gloss zit tussen een toon-op-toon en een permanente haarkleuring in. Het is dus een perfecte oplossing voor mensen die de stap naar een permanente kleur te groot vinden. Daarnaast biedt het tot 70% grijsdekking terwijl een toon-op-toon haarkleuring tot maximaal 50% dekt. De innovatieve formule van Casting Creme Gloss zorgt op deze manier voor een heldere en sprankelende kleur met zichtbare nuances, delicate tinten en een lang houdend resultaat.
Hands free kit
Het mengen van de ontwikkelcreme met de kleurcreme was nog nooit zo gemakkelijk. De zeer handige opbrengtube kan rechtop in het doosje gezet worden door het geperforeerde vlak in te drukken waarna de kleurcreme-tube er met twee handen in geschroefd kan worden. Ontzettend gebruiksvriendelijk en schoon bij het kleuren! De consumentenadviesprijs bedraagt  � 12,49 .

0 reacties:

Een reactie posten

 

Haar verven Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada