zondag 27 september 2009

Verleidelijke glanzende herfsttinten met grijsdekking



Op de catwalks zien we lange verzorgde lokken met veel volume; zachte lijnen die soepel langs het gezicht vallen met een scheiding in het midden; lagen in het haar met krullen die halverwege het hoofd zijn ingezet. Een verzorgde coupe is het helemaal! Een mooie coupe is prachtig, maar daar hoort natuurlijk ook een glanzende, verzorgde kleur bij. Daarom introduceert Garnier Nutrisse Creme 6 verleidelijke herfsttinten.
Glanzend en gezond haar in combinatie met een verleidelijke herfstkleur is zonder twijfel de wens van iedere vrouw! Zo kiest Caroline de Bruijn dit seizoen voor zwoel bruin (Nutrisse Creme kleur 46 Hibiscus). De cremeformule is rijk aan druivenpit- en avocado-olie voor een langhoudende, glanzende kleur. De kleuring dringt diep in het haar door - van de wortel tot de punt - en biedt het haar een perfecte verzorging. De permanente cremekleuring verzekert 100% grijsdekking en gezond haar!  Deze herfst kun je kiezen voor zwoel bruin (40 cacao, 43 cappucino, 53 noisette) of warm rood (36 mure sauvage, 46 hibiscus, 54 praline) .

2 reacties:

Sonny van der H on 21 november 2010 om 15:08 zei

http://www.beautynieuws.nl/attachments/255.jpgProberen jullie rijk aan ons te worden?Zo kiest Caroline de Bruijn dit seizoen voor zwoel bruin (Nutrisse Creme kleur 46 Hibiscus, nou en, jullie willen er dat zij er rijk aan word, en wij kopen het product Garnier en wij worden er arm van dat is wat Garnier, Jullie Caroline de Bruijn om haar en jezelf te verrijken over de rug van de armen.

Sonny van der H on 21 november 2010 om 15:13 zei

Teken de petitie''ÁRMOEDE WERKT NIET''en we praten nergens meer over.

Een reactie posten

 

Haar verven Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada